Püspöki díjak és elismerések a tanév végén

Oktatási intézményekben dolgozó munkatársak, valamint diákok részesültek püspöki elismerésekben

a templomban

Már hagyomány, hogy egyházmegyénk oktatási intézményeiben dolgozók Sajópálfalán adnak hálát az elmúlt év eredményeiért, ajándékaiért, a fejlődésért, az együttműködő munkáért a tanév végén.

Idén is a Miskolci Egyházmegye védőszentjének, Keresztelő Szent János születésének előestéjén, a vecsernyén imádkoztak közösen. A vecsernye után adták át a köznevelési és szakképzési intézményekben dolgozó munkatársak példaértékű munkájáért járó egyházmegyei kitüntetéseket.

A Keresztelő Szent Jánosról nevezett Nevelésért díjat Csányiné Wittlinger Mária, a Fáy András Görögkatolikus Technikum és Szakgimnázium szakmai igazgatóhelyettese érdemelte ki több évtizedes innovatív és szakmai munkájáért, valamint a keresztény értékrendet követő személyes példamutatásáért.

Cs W M

Püspöki dicséretben részesült Bok Krisztina, a Fáy András Görögkatolikus Technikum és Szakgimnázium dolgozója, sokoldalú munkatársa. Az iskolai menza szervezése, gördülékeny működése is neki köszönhető.

Püspöki dicséretet kapott Gyarmatiné Vécsei Tímea, a Szent János Görögkatolikus Gimnázium, Szakgimnázium, Technikum és Kollégium pedagógusa, lelkiismeretes és hivatástudattal végzett  munkájáért.

Nem csak a dolgozók, hanem a gyermekek munkáját is díjakkal ismerik el:

A Szent Katalinról nevezett díjat Göndör Kristóf, a Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola hetedik c osztályos tanuló kapta, aki kitartó szorgalommal  és teljes odaadással oldja meg  az előtte álló feladatokat, önzetlenül mély együttérzéssel támogatja a  gyengébbeket. Nem csak tanulmányaiban nyújt kiváló teljesítményt, hanem a sport terén is.

Göndör

A Szent Imréről nevezett  díjban részesült Kopasz Richárd, a Fáy András Görögkatolikus Technikum és Szakgimnázium 12. A osztályos tanuló, aki idén érettségizett, közgazdasági ágazaton, négy éves képzésben. Szorgalmával, gondolkodásmódjával példa lehet kortársai számára. A mában élő, de a jövőbe tekintő, felelős gondolkodású fiatal.

FÉNYKÉPEK

Címkék
Csatolmány