Nyári élmények a múcsonyi tanodából

Nyáron sem "pihentek" a múcsonyi tanodások: vetélkedő egy kis tanulással, kirándulás és táborozás töltötte meg élménnyel a gyerekek nyári szünetét.

tábortűz

Nyári programok a tanodában - Csiszárik Jánosné, szakmai vezető beszámolója

Fedezd fel a 800 éves Múcsonyt!

A múcsonyi Forrás Görögkatolikus Tanoda nyári programjai közül kiemelkedik a „Fedezd fel a 800 éves Múcsonyt” interaktív vetélkedőn való részvétel. A versenyre 4 fős csapatoknak lehetett nevezni, Múcsony történelmével kapcsolatos 8 fordulós totót kellett kitölteni, és a megadott helyszíneken mosolygós szelfit készíteni. A hasznos játék során sokat tanultunk, és jobban megismertük a nagyközség múltját és jelenét. Örömünkre a tanodánk csapata 1. helyezést ért el!

az emlékmű előtt

Fényképalbum

Debreceni kirándulás

Augusztus 8-án hazánk második legnépesebb városába Debrecenbe kirándultunk. Utunk első állomása a Debreceni Református Nagytemplom volt. A részletes és érdekes tárlatvezetés során megismerhettük a Nagytemplom történetét és megtekinthettük – más kiállítási tárgyak mellett - Kossuth Lajos székét és az eredeti Vizsolyi Bibliát. A látogatás végén felmentünk a toronyba. A padlástérben nagyon érdekes volt látni a templom kupoláját és az óriási harangokat. Amikor a legmagasabbra értünk gyönyörű panoráma tárult elénk.

Második programunk a Kerekerdő Élménypark volt. Itt először megebédeltünk, majd kipróbálhattuk a sok érdekes játékot! Mindenki kedvére megtalálhatta a neki tetszőt. Nagyon jól éreztük magunkat. Reméljük jövőre is visszamehetünk!

csoportkép

Fényképalbum

Zánkai Erzsébet-tábor

Nyári programjainkra az augusztus utolsó hetében megvalósuló Zánkai Erzsébet-tábor tette fel a koronát!
A megszokott környezetből kiszakadva a gyermekek szívesen voltak együtt, és ismerkedtek meg új barátokkal. Sok érdekes, élvezetes programban volt részük. Kipróbálhatták erejüket, ügyességüket az erdei kalandparkban, az éjszakai akadályversenyen, a lézerharc, a trambulinozás során. Sétahajózáson vettünk részt a Balatonon, majd szakképzett oktatók vezetésével a sárkányhajózást lehetett kipróbálni. A hagyományőrző, élőzenés táncház, a Pápai Joci koncert gyarapította a közösségi élményt. Lenyűgöző csillagászati látványban volt részünk az Utazó Planetárium jóvoltából. A közös énekléssel egybekötött tábortűz, a tábornyitó és táborzáró ünnepségek felejthetetlenek voltak.

Köszönjük szépen a lehetőséget mindazoknak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy a tanodás gyerekek ilyen csodálatos élménytáborban vehettek rész!

kalandpark

Fényképalbum

Címkék