Nemzetközi projektek a Georgikonban

Nyelvtanulási mobilitáson vettek részt a Georgikon Görögkatolikus Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium tanárai az Erasmus+ program keretében.

nyelvtanulási projectek -fotómontázs

A sátoraljaújhelyi középiskola hét tanára az Erasmus+ program keretében külföldön szervezett továbbképzéseken mélyítette idegen nyelvi kompetenciáit. (Az Erasmus+ program az Európai Unió 2014-2020 között futó oktatási, képzési, ifjúsági és sport programja. Egyik célkitűzése az egyének külföldi tanulási lehetőségeinek támogatása).

A sikeres intézményi pályázatnak köszönhetően kéthetes intenzív nyelvtanfolyamon fejlesztették tovább középszintű nyelvtudásukat a tanárok. A résztvevők -– Komporday Levente igazgató, Palicz Márta Andrea általános igazgatóhelyettes, Csizmadia Jánosné, Szerdi Hajnalka, Szűcs Zita nyelvtanárok, Moravszki Melinda, Nagypál Magdolna szaktanárok – az idegen nyelvi kompetenciák fejlesztésével  iskolájuk nemzetköziesítési stratégiájának intézményfejlesztési feladatait valósították meg.

Komporday Levente (középen) a tanfolyam résztvevőivel

A tanfolyamokra különböző országokban - Málta, Egyesült Királyság, Írország - különböző időpontokban került sor. A projekt sikeres megvalósítása arra ösztönözte a résztvevőket és a tantestület további tagjait, hogy 2018-ban újabb pályázati programot dolgozzanak ki ezen a területen, mely az iskolai lemorzsolódás csökkentését megakadályozó projektmunkára helyezi a hangsúlyt.

Nemzetközi Munkaközösség, Georgikon

                                                                                 

Címkék