„Mely igen fölségések a Te műveid Uram …”

Az emődi és mályi szervezőlelkészség hittanosai Máriapócsra zarándokoltak

tó virággal

"Hogy mennyire igaz a zsoltár minden egyes szava, saját szemünkkel is láthattuk október 8-án, amikor egy gyönyörű napsütéses reggelen a Sóstó partján izzóan aranylevelű fák, az avarban megbúvó színpompás apró virágok, és fényes tollú vadkacsák jelenlétében gyönyörködve kerestük a zsoltár bizonyságait az emődi és mályi szervezőlelkészség jelenlévő kis hittanosaival, és az őket kísérő családtagjaikkal, útban Máriapócsra. Sok értékes fotó született, mely a teremtett világ gyönyörűségeit, minden apróságában is megbúvó nagyszerűségét bizonyítja.

Sóstón

A nap fénypontja azonban a máriapócsi kegytemplomban elnyert áldás volt, amit a hittanosok kaptak a megkezdett tanév kihívásainak, nehézségeinek akadálytalan legyőzésére, melyben segítse őket a könnyező Szűzanya!

a Kegytemplomban

A kedves nap bővelkedett játékban, szeretetben és családi együttlétben, s hittanos ismeretekben is, mert a gyermekeink közül néhányan még nem jártak ezen a csodálatos kegyhelyen, ezért Pindzsu István atya be is mutatta számukra a kegytemplomot, és közvetítette az áldást, amit hálás szívvel köszönünk."

a Kegytemplomban

A program az EKCP-KP-2022-1-000065 pályázati támogatás keretében valósult meg.

Juhászné Drabik Tünde

FÉNYKÉPEK