Liturgikusének-verseny 2021 eredményhirdetés

Az idei liturgikusének-versenyre összesen közel 90 egyéni énekes és 3 család küldte be felvételét. A rendhagyó megrendezés ellenére is sok szép éneket hallhattak zsűritagjaink. A metropóliai döntőbe végül 28 énekes jutott tovább. Az ő eredményüket tesszük most közzé, mely csatolmányként, az oldal aljára görgetve tekinthető meg.

énekeskönyv

Megköszönve a felkészítő tanárok, szülők és atyák áldozatos munkáját, nagy szeretettel gratulálunk a metropóliai döntőbe jutott minden versenyzőnek.  

A versenyt már az elejétől fogva az online tér adta lehetőségek segítségével voltunk kénytelenek lebonyolítani.  A versenyzőket az egyházmegyei fordulók megrendezésekor is arra kértük, hogy videófelvételek formájában nyújtsák be a versenyeztetni kívánt produkciójukat.

A korlátozások miatt idén a kórus kategóriában csak családok jelentkezését tudtuk fogadni. Öröm volt látni és főleg hallgatni, hogy családok milyen szépen tudják együtt dicsérni Istent közös éneklésükkel.

Mindegyik korcsoport 3-3 zsűrit kapott a három egyházmegyéből. Ezúton szeretnénk kifejezni hálánkat és tiszteletünket, feladatuk ugyanis a legkevésbé sem volt egyszerű.

Köszönjük tehát a zsűri tagjainak, hogy idén is létrejöhetett a liturgikusének-verseny:

Bubnó Tamás, Flaskó Attiláné, Hoskó Imola, Juhász Gézáné Drabik Tünde, Királyné Kocsis Magdolna, Nemes József, Papp Valéria, Papp Zoltán, Pásztor Richárd, Sivadó Csaba, Sütőné Görgényi Mónika, Troszt Ákos.

A zsűrizés természetesen az érintettségek figyelembevételével zajlott.

Köszönjük Fülöp metropolita atyának, hogy ő is bekapcsolódott a zsűri munkájába. 

Ezúttal is megerősítjük, hogy a július 4-9-e között rendezett liturgikusének-zenei táborban az arany minősítésű énekesek ingyen vehetnek részt. Természetesen más is jelentkezhet a táborra, melynek részleteiről később adunk értesítést.

Szerző: Hajdúdorogi Főegyházmegye

Címkék
Csatolmány