Kiszabadultak a romzsások

Az év utolsó közösségi programjának egy szabaduló játékot választottak a miskolci Romzsa Tódor Görögkatolikus Szakkollégium hallgatói.

csoportkép

A miskolci Romzsa Tódor Görögkatolikus Szakkollégium hallgatói az év utolsó közösségi programján vettek részt november 10-én, kedden este az Elme Házában.

A szabaduló játék egy olyan különleges csapatjáték, ahol a játékosoknak hatvan perc alatt logikai és néhol ügyességi feladványok teljesítésével kell megoldaniuk egy küldetést vagy kijutniuk egy bezárt szobából. A játékhoz tartozik egy kerettörténet, amit a játékmester mesél el a játékosoknak, illetve amikor elakadnak, akkor tippekkel segíti őket a továbbhaladásban.

a kiszabadult csapat

A program nagyszerű kikapcsolódást és különleges élményt nyújtott a fiataloknak, akik próbára tehették magukat egy teljesen újszerű környezetben, miközben csapatban is helyt kellett állniuk.

A játék helyszíne hűvös pincehelyiségben volt, így jól esett a szakkollégistáknak ezt követően a Búza téri Missziós Irodában megmelegedni egy kiadós szendvicsvacsora mellett. A program utoljára tette lehetővé az éven, hogy személyes jelenléttel építsenek közösséget, ugyanis a szakkollégiumra is vonatkozik a járványhelyzet miatti rendezvénytilalom. Azonban szerdán Seszták István atya szakkurzusával, a hétvégén pedig adventi lelkigyakorlattal folytatjuk az NTP-SZKOLL-19-0014 azonosítószámú Hiszem és/vagy Tudom! című projektünk  programsorozatát online  felületen. 

Csorba Mónika

Címkék