Keleti teológia, bizánci lelkiség - előadássorozat és képzés tájékoztató

A "Keleti teológia, bizánci lelkiség" címmel a Görögkatolikus Metropólia szervezésében szeptember 30-án elinduló képzés iránti fokozott érdeklődésre tekintettel szükségesnek látunk közzétenni néhány további részletet.

plakát

A képzés teljes egészében ingyenes, a következő három év folyamán lebonyolított hat félév valamennyi előadása térítésmentesen látogatható.

Az előadásokat a Párbeszéd Háza (Horánszky u. 20.) Pedro Arrupe termében tartjuk. Mivel azonban a járvány miatt a képzésben személyes jelenléttel részt vevők számát korlátoznunk kell, ezért kérjük, jelentkezési szándékát mindenki előre jelezze a keleti.teologia@szentatanaz.hu email-címen, legkésőbb az adott előadások előtti este (ez alkalommal szeptember 29-én) 18 óráig.

Akinek nem áll módjában személyesen részt venni az előadásokon, azoknak lehetőségük van minden egyes alkalommal azokat online közvetítés segítségével is nyomon követni.

A képzési alkalmak a kijelölt szerdai napokon 18:00 órakor kezdődnek, a 45 perces előadásokat a fölmerülő kérdések kapcsán beszélgetés követi. Az egyes alkalmak a tervek szerint 19:30-kor érnek véget.

Minden előadás után kiadott feladatokat is adunk, amelyek elkészítése részét képezi az oklevéllel is hitelesített képzés teljesítésének. (Tehát azok számára is adott ez a lehetőség, akik nem személyesen vannak jelen az előadásokon.)

A pontos tematika segédanyagokkal és a rögzített előadásokkal elérhető lesz a Szent Atanáz Hittudományi Főiskola honlapján (www.szentatanaz.hu), a „Keleti teológia, bizánci lelkiség” menüpont alatt.

További kérdéseket a keleti.teologia@szentatanaz.hu címen várunk, s igyekszünk azokra mihamarabb válaszolni.

            Minden érdeklődőt szeretettel várunk,

 Vincze Krisztián     és         Görföl Tibor

 

Címkék