”Isten pénze” újabb előadás Miskolcon

Dátum
Hely
Miskolc, Miskolci Görögkatolikus Általános Iskola

Tisztelettel és szeretettel tájékoztatjuk az „Isten Pénze” előadásaink iránt érdeklődőket, hogy a Művészetek Házában megrendezésre kerülő előadásra a hely befogadóképessége miatt nem áll módunkban több jegyet biztosítani. További információkért az újabb előadásról, kérjük olvassa el a hírt.

Újabb előadás Miskolcon

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel megrendezésre kerül egy újabb előadás 2019. december 17-én (kedd) 18 órától a Miskolci Görögkatolikus Általános Iskola aulájában. (Címe: Miskolc, Soltész Nagy Kálmán út 27.)

 

Az új  előadás megtekintése is előzetes regisztrációhoz, melyet a következő e-mail címen tehet meg: istenpenzeiskola@mi.gorogkatolikus.hu.

A levélnek tartalmaznia kell az összes igénylő nevét, életkorát (év), lakóhelyét (elég a helységnév), illetve elérhetőségét (e-mail, facebook, telefonszám valamelyike). Egy e-mail maximum 5 igénylést tartalmazhat.

Jegyeket csak az összes kért adat megküldése esetén áll módunkban kiállítani!

Erre az előadásra a belépőjegyek nem helyhez kötöttek, a háttámlás műanyag székekből kialakított nézőtér érkezési sorrendben foglalható el.

 

Kérjük, ha belépőjegyet igényelt, tekintse meg az előadást. Ne vegye el másoktól a színházi élményt.

A Charles Dickens által írt Karácsonyi ének című klasszikus kisregény megjelenése óta töretlen népszerűségnek örvend. A regényből írt magyar zenés mű a legtöbbet játszott musicalek egyike. Müller Péter írta a szövegkönyvet, Tolcsvay László szerezte a zenét, Müller Péter Sziámi költötte a dalszövegeket.

Főhőse a lelkileg sivár, idősödő milliomos, Ebenezer Scrooge uzsorás, akit még karácsonykor is csak anyagi ügyei foglalkoztatják. Pénzt azonban nem adományoz a szegényeknek, mert úgy gondolja, a gyengének pusztulni kell. Ez a velejéig kapzsi ember kap egy utolsó esélyt halott üzlettársa szellemének képében, aki „látogatásakor” életének korábbi Szentestéire invitálja. Emlékeiben kalandozva eszmél arra, mennyivel gazdagabb volt, amikor még nem a pénz volt az egyetlen érték, melyért lelkesedni tudott, és kibukkan belőle a lelke mélyén őrzött szeretet. Múltunk emlékei, jelenünk valói, jövőnk árnyai mind arról vallanak, kik voltunk, kik vagyunk, kivé válhatunk.

Legendás karácsonyi történet, melyet mindenki ismer. Valódi mese, nemcsak fiataloknak. Látványos, érzelmes, humorral átszőtt játék, korhatár nélkül mindenki gyönyörűségére szolgál.

Különösen ajánljuk a belépődíjmentes zenés mű megtekintését családoknak!

Kérjük olvassa el a mellékletben található, az adatkezelésről szóló tájékoztatót. 

 

 

Csatolmány