III. BÖJTI FUTÁS

Az idén, 2016. március 19-én, már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a "Böji futás". A rendezvény részletes progrmaja az alábbiakban olvasható:

Plakát

Felhívás a III. Böjti futásra

Szeretettel hívjuk fel figyelmét Görögkatolikus Egyházunk immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő rendezvényére, amelyet2016. március 19-én (szombaton) szervezünk meg Szent Pál gondolataitól ihletve Böjti futás elnevezéssel.  

Szép alkalom ez a Hajdúdorogi Metropólia számára, hogy az egyházmegyéiből érkező futók egy közös összejövetelen zárják le a nagyböjti időszakot, mely által mindannyian megerősödhetünk és ráhangolódhatunk az azt követő Nagyhétre és Krisztus Urunk Feltámadásának ünnepére.

A nap tervezett programja:

9:00 Helyszíni regisztráció kezdete, rajtszám osztás

10.00 Megnyitó - Kocsis Fülöp érsek-metropolita

10.30 kategóriák szerinti indulások folyamatosan a helyszíni műsorközlő által bemondott indulási időkben – a beérkezőknek ásványvízzel és müzli szelettel kedveskedünk.

12.00 Eredményhirdetés

11.45-től az ebédcsomagok átvétele folyamatos

12.30 Imaóra

A rendezvény alatt, azzal párhuzamosan, de az időjárástól függően: kézműves sátor, gyerekeknek arcfestés, mini focibajnokság kicsiknek és nagyoknak, ugráló vár. 

Helyszín: A Krúdy szálló és a Sóstó közötti terület (4431 Nyíregyháza-Sóstógyfürdő)

A jelentkezéseket folyamatosan várjuk a honlapokról és facebook oldalakról elérhető regisztrációs felületeken.

A Böjti futásra jelentkezni a következő űrlap kitöltésével lehet:
http://goo.gl/forms/m3nZFXvDpM

 

Nevezni a helyszínen is lehet, de a szervezés és étkezés hatékony lebonyolítása érdekében kérjük, hogy éljenek az előregisztráció lehetőségével!

Címkék