Generációs családtábor Bogácson

Az ózdi parókia szervezésében hatodik alkalommal táborozott együtt több generáció

táborozás

Ha a különböző generációknak szeretnénk közös programokat szervezni, akadályba ütközhetünk, hogy melyek azok a dolgok, amelyekbe mindannyian egyforma aktivitással tudnak bekapcsolódni.

a templomban

Hiába a közös görögkatolikus keresztény gyökerek, a fiatalabbak a Kékestető magas csúcsait hódítanák meg, az idősebbeknek elég lenne egy kis domb is a parókia határában. Egy közös mozizásban pedig a Tanú és a Mignonok szintén teljesen más irányt képviselnek.

ebédelés

Az Ózdi Görögkatolikus Parókián a sok tematikus program mellett óriási várakozás előzi meg a bogácsi családi táborunkat, ahol akár fiatalon, akár idősödve, valóban családias hangulatban tudunk eltölteni néhány napot, átérezve, milyen jó közösségben lenni.

gyógyvizes palackok

Közös táborunk idei tematikája hazánk egyik legnagyobb kincsének, a gyógyvíznek a jobb megismerése volt. Parókiánk tagjai interaktív előadással készültek az össze nem tévesztendő termál és gyógyvizek kialakulásáról, sőt a gyógyvizeket meg is kóstolhattuk, és azt is megtudhattuk a fürdőzés mellett, hogy ha egy nagyáruház polcáról levesszük a gyógyvizes üvegeket-, akkor milyen tünetek enyhítésére, gyógyítására használhatjuk őket.

az uszodában

A közös fürdőzések, a hajnalig nyúló beszélgetések mind-mind elősegítették, hogy egymást jobban megismerjük, elkezdjük még jobban áthidalni azokat a szakadékokat, amelyek az egyes korosztályok között vannak.a templomnál

Programunk Magyarország Kormányának támogatásával, az EKCP-KP-1-2022/3-000048 projekt keretében valósult meg.

Bodnár Dániel, parókus

Címkék