Faggasd a papot 2020-ban is.

Az új esztendőben új témákkal folytatódik az egyházak képviselőinek szegezett kérdés-sorozat. Az idei első találkozón az ökumenizmus került szóba.

lelkipásztorok

2020-ban is folytatjuk a „Faggasd a papot!” rendezvénysorozatunkat. Az első alkalmunk január 30-án újult erővel és egy aktuális témával megrendezésre is került az Otthonkában. Papjaink, lelkészeink (Fedor Péter - görögkatolikus, Fórizs István - református, Horváth Ferenc – római katolikus, Salai Szabolcs - görögkatolikus) továbbra is velünk tartottak, sőt ez alkalommal Kovács Zoltán metodista lelkész is örömmel válaszolt a feltett kérdésekre.

Kezdésnek az ökumenikus hét után az ökumenizmust választottuk témának, melyről elgondolkodtató kérdéseket/felvetéseket hallhattunk. Az este a szokásos jó hangulatban telt, de komoly pillanatokat is rejtett. A feltett és kifejtett gondolatoknak, kérdéseknek köszönhetően a résztvevők útravalót is vihettek haza, hiszen sokszor egy-egy téma alkalmával megoldatlan kérdések is felmerülnek. A rendezvény végeztével pedig a fiatalok még beszélgettek, ismerkedtek. A  találkozókon a lelkiatyákat négyszemközt is el lehet érni, szívesen maradnak egy-egy személyesebb kérdések megválaszolására is.

az Otthonkában

Szeretettel várunk mindenkit a következő Faggasd a papot! alkalmunkra! Buzdítunk mindenkit, hogy merjenek bátran kérdezni és a véleményüket elmondani! Itt van rá lehetőség és a jó hangulat garantált!  

Mindig friss információk a GIF közösségi oldalán.

Mozga Mariann

Címkék