Családos kirándulás

Már-már hagyománynak nevezhető a tavaszi és az őszi kirándulás, amit családoknak szervezünk a borsodszentgyörgyi dombokba. Előző nap úton voltunk, és óránként meghallgattuk a rádióban, hogy országos eső várható, kivéve Északkelet-Magyarországon. Ez tetszett!

Kiránduló egyházközség

2015. május 16-án tizenkilencen vágtunk neki egy kb. 10 km-es könnyed túrának. Az útvonalról kedves barátunk, Németh Gyula helyi polgármester gondoskodott. A lelki tartalmat Orosz István atya biztosította, Áldozócsütörtök történetéhez tág asszociációval társítva a témát: kapcsolataink, amelyek felemelnek bennünket. Ehhez illeszkedő kulturális része is volt a napnak: Németh Viola verssel-énekkel készült, kimondottan a párkapcsolatra utalóan.

Egy ilyen kirándulás alkalmával nem elegendő a lelki táplálék, hiszen a friss levegő, a testmozgás, nem utolsó sorban a közösség meghozta az étvágyunkat. Az „összedobott” mindig finomabb, mint a saját J. Szalonnasütés közben a folytatást is megbeszéltük.

Mert nem kérdés, hogy erre szükségünk van a rohanós hétköznapok közepette. Aki megnézi a néhány kiválasztott fotót, rá fog jönni, miért.

Köszönjük ezt a lehetőséget!

 

KÉPGALÉRIA

Címkék