Családi nap –Tiszaújvárosban

Hely
Tiszaújváros
Dátum (old)

A Miskolci Egyházmegye is nagy hangsúlyt fektet a családpasztorációra. A családi napok kötetlen formája ragyogó alkalom egymás megismerésére, a közösségépítésre. Az év folyamán rendszeresek a közös, családi programok. Most hétvégén Tiszaújvárosban gyűltek össze a családok egy piknikre.

Tiszaújváros templom

Jeviczki Ferenc atya számolt be a nap eseményeiről:

Június 4-én, az iskolai év befejezéséhez közeledve szép családi napon vehettünk részt templomunk tágas udvarán.

Nagyon izgatottan figyeltük az időjárás jelentéseket, hiszen az előző napok meglehetősen borongósak voltak. Hála Istennek gyönyörű napra virradtunk. Örömünk még teljesebb volt, amikor láttuk, hogy szép számmal összegyűltünk, csak a gyerekek huszonnyolcan voltak. Jó volt látni vidámságukat, örömüket, azt, hogy élvezik a játékokat.

Hálásan köszönjük Bodnár Dániel atyának, hogy elhozta a nemcsak a gyerekek körében nagy sikert arató népi játékokat, s hogy mindvégig lelkesen és szeretettel foglalkozott kicsikkel és nagyokkal. Köszönjük Müllerné Burkus Klára és Simon Edit nyugdíjas pedagógusoknak, hogy nagyszerű és élvezetes kézműves foglalkozásokkal és versenyek szervezésével szórakoztatták a résztvevőket. A kitűnő gulyásról pedig Pető Attila gondoskodott mindnyájunk megelégedésére.

FÉNYKÉPEK

Az egyházmegyei családi nap időpontja: 2016. július 2. A helyszín, ahogy a korábbi években isSzerencs, a Rákóczi-vár udvara. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Címkék