Bosznia-Hercegovinába lehet zarándokolni Máriapócsról

A Hivatás-Emlékalapítvány szervez zarándoklatot Máriapócsról Međjugorjei-be október 20-26. között, amire várják a kedves testvérek jelentkezését!

Međjugorje

Napjainkban, sokak vágya az elcsendesedés, a testi-lelki megújulás, a békesség, az önmaga megismerése, az élmény, a kegyelmi tér vonzásának felismerése, az „úton létünkre” ébredés.

A zarándoklatunk célja, hogy egyéni-, családi-, közösségi kéréseinkkel, hálánkkal, imáinkkal útnak indulva megértsük keresztény hivatásunk, életünkre vonatkozó feladatát, a változásokat, a kegyelmet. A zarándoklét élményeivel feltöltődve, lehetőségünk lesz arra, hogy megváltozott szívvel térjünk vissza a mindennapi életünkbe.

Međjugorje nemzetközi ismertsége 1980-ra nyúlik vissza olyan események révén, melyekben fiatalok arról számoltak be, hogy megjelent nekik Szűz Mária. A római katolikus egyház ezeket a jelenéseket egyelőre ugyan nem ismeri el, de 2019. május 12-én Henryk Hoser, a međugorjei plébánia különleges apostoli vizitátora és Luigi Pezzuto, Bosznia-Hercegovina apostoli nunciusa a kegyhely vasárnapi szentmiséjén bejelentette, hogy Ferenc pápa döntése nyomán az egyházmegyék és plébániák hivatalosan is szervezhetnek ide zarándoklatokat.

Jelentkezz, jöjj velünk, ha ki akarsz lépni egy rövid időre a hétköznapi forgószél okozta zajaidból.

Lelki vezető: Ivancsó Sándor atya

A jelentkezés határidő: 2019. október 5.

További információ: Pethő Mária Terézia zarándoklat szervezőnél

+36 20 9743 125; hivatas.emlekalapitvany@gmail.com

Részletes program, költségek, egyéb tudnivalók a csatolt dokumentumban.

 

Csatolmány