Adventi készülődés SMS-ekkel

Az adventi bűnbánati időszak november 15-én veszi kezdetét és december 24-én fejeződik be: akárcsak a húsvétot megelőző nagyböjt, ez az időszak is negyvennapos. A keresztény világ egyik legnagyobb ünnepére való felkészülést idén is SMS-ekkel segítjük, melyekre november 14-ig lehet regisztrálni.

sms-t küldő alak

Többéves hagyomány, hogy a karácsonyi felkészülést segítve rövid, tartalmas lelki gondolatokat küldünk SMS-ben az azt igénylő híveknek.

A napindító gondolatokat (egy nem emelt díjas) regisztrációs üzenet után negyven napon keresztül ingyenesen fogadhatják. Kérjük, küldje el teljes nevét a +36 (30) 181 3893-as telefonszámra november 14-én 12:00 óráig arról a készülékről, melyre a gondolatokat meg szeretné kapni.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak magyarországi számra tudunk SMS-t küldeni!

 

Adatkezelési tájékoztató: A megadott adatokat (nevet és telefonszámot) a hatályos magyar és európai adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeljük, kizárólag a bűnbánati SMS-ekhez használjuk, harmadik félnek nem adjuk tovább. Az adatokat külön kérésre azonnal, de legkésőbb a bűnbánati időszak végén maradéktalanul töröljük rendszerünkből.

Forrás: Görögkatolikus Metropólia

Címkék