A Kegytárgybolt ajánlata

Az Ikon- és Kegytárgybolt Miskolcon (Szeles u. 35.) új kiadványokkal is várja a vásárlókat.

könyv

Dr. Keresztes Szilárd nyugalmazott püspök homíliáinak, beszédeinek legújabb gyűjteménye Templom-Papság címmel jelnt meg, Az én Bibliám sorzat hetedik köteteként.

A kötetben megjelnő beszédek egyházmegyénk parókiáihoz is kötődnek: Bekecs, Bódvarákó, Csobád, Encs, Felsővadász, Irota, Kány, Kenézlő, Mályi, Mezőzombor, Miskolc-Avas, Miskolc-Diósgyőr, Miskolc-Szirma, Mogyoróska, Regéc, Sajópálfala, Sajópetri, Sátoraljaújhely, Szikszó, Szirmabesenyő, Tarcal, Tiszaújváros, Tokaj. A Miskolci Egyházmegyében ma szolgálatot tevő papok közül is többeket Szilárd püspök szentelt diakónussá, vagy pappá. Ezekből a homíliákból is olvashatunk, emlékezhetünk a jeles eseményekre.

Karácsonyi gyöngyszemek címmel verseskötet jelent meg a Hajdúdorogi Főegyházmegye gondozásában. A válogatott költemények legnagyobb része ismert, karácsonyt idéző vers, mégis e csokorba gyűjtve újra meg újra megörvendeztethetik az emberi szíveket. A könyv érdekessége még, hogy a versek nem csak olvashatók, hanem hallhatók is Fülöp metropolita atya előadásában.

plakát

Címkék