A boldogság útján - Ifjúsági gyalogos zarándoklat 2020

Dátum
Hely
Debrecen-Máriapócs

Istennek hála a járványügyi helyzet nem szab gátat annak, hogy a fiatalok 2020-ban is közösen zarándokoljanak el az Istenszülőhöz.

plakát

Kedves Zarándokok!

Nagyon sokan kérdeztétek, hogy mi lesz az idei ifjúsági gyalogos zarándoklattal. Örömmel jelezzük: lesz! 2020. augusztus 11-15. között Debrecen-Nyíradony-Nagykálló-Máriapócs-Máriapócs (Boldogság útja) útvonalon haladunk majd.

Biztosan ti is nagyon várjátok, hogy újra közösen útra kelhessünk. Nekünk, szervezőknek nagyon hiányoztok, és alig bírjuk kivárni, hogy találkozzunk a regisztrációs pultnál.

De addig is, már lélekben készülhetünk a nyár egyik legjobban várt görögkatolikus eseményére. Pontosan 8 hét van hátra, és mivel az idei év gondolatvilága a nyolc boldogság köré fog rendeződni, így az az ötletünk támadt, hogy minden héten egy boldogmondással készülünk számotokra. Szeretnénk ezzel is elősegíteni, hogy valóban zarándoklattá váljon számotokra az a pár nap.

Segítsetek másoknak is, hogy be tudjanak kapcsolódni!

Ehhez nem kell mást tenni, mint csatlakozni a zarándoklat Facebook-csoportjához – ha még nem lennél tag – és a részvételre buzdító poszt alatt kommentben megjelölni azt a három ember, akit már most meghívnál erre a közös lelki utazásra.

Jelentkezni 2020. június 29-től a zarándoklat weboldalán keresztül a www.ifjusagizarandoklat.hu -n lehet. 

A részvételi költség: 4500 Ft + 1000 Ft annak, aki maradni szeretne a vasárnapi búcsún is.

Címkék