Szakkolis toborzó a Kossuthban

Toborzást tartott a Görögkatolikus Egyetemi és Főiskolai Kollégium Cigány Szakkollégium a Kossuth Lajos Evangélikus Gimnázium és Pedagógiai Szakközépiskolában.

Szakkolis toborzó a Kossuthban

A kapcsolatfelvétel 2016 őszén történt, amikor kölcsönös megkeresés történt a két intézmény között. Az első találkozásunkkor Vígh Roland igazgató úr fogadott minket, akivel a későbbi toborzásokról, lehetőségekről beszélgettünk.

2017. január 24-én kerestük fel a Kossuth Lajos Evangélikus Gimnázium és Pedagógiai Szakközépiskolát. A látogatás célja a toborzás volt. A végzős diákoknak hamarosan jelentkezniük kell az egyetemekre, főiskolákra, ezért a szakkollégium dolgozói fontosnak tartották, hogy minél részletesebb tájékoztatás adjanak a Szakkollégiumról és a Miskolci Egyetemről.

A diákok megnézték a Szakkollégiumról szóló kisfilmet, majd minden fontos adatot megtudtak Feketéné Dr. Hegyi-Kéri Ágnes és Mozgó Mónika munkatársaktól. A Roma News Production videóval színesítettük az előadást. Az előadás után felkérést kaptunk további évfolyamok meglátogatására és érzékenyítésére.

Köszönjük a lehetőséget és bízunk a további gyümölcsöző együttműködésben.                                                                        

A program az EFOP-3.4.1.-15-2015-00010 azonosítószámú projekt keretében valósult meg.

 Logo