Napközis tábor Miskolctapolcán

A Miskolci Görögkatolikus Általános Iskola nyári napközis táborában Miskolctapolcán már nyolcadik éve pihenhettek és szórakozhattak az alsós diákok, az idén három turnust is szerveztek.

játék

 Szabó Andrásné, táborvezető beszámolója:

Napi programjaink reggelente a Barlangfürdő úszómedencéiben kezdődtek, ahol a gyermekek úszásoktatásban vettek részt.

Ezen a nyáron önfeledten játszottak a kicsik a Cifra Palota Játszóházban. Élményekben gazdag napot töltöttek el Lillafüreden, a DVTK Szabadidőparkban, ahol több helyszín játékai, eszközei várták őket.

kalandpark

Tanulóink nagy érdeklődéssel fogadták a Miskolci Egyetem programjait. Megismerkedtek és kipróbálták a digitális terepasztalt, valamint ásványokat vizsgálhattak mikroszkóp segítségével. A gyermekek megnézhették az egyetem tanbányáját is.

az egyetemen

A tűzoltók munkájának megtekintése mindig izgalmas a kicsik számára. Most betekintést nyerhettünk az épületükbe, ahol tűzoltó autókat, eszközöket láthattak tanulóink.    

Az egyetemi oktatók és a tűzoltók nagy szeretettel fogadták iskolánk táboros gyermekeit, amit ezúton is köszönünk nekik. Türelmes segítségükkel pedig sok ismeretre tehettek szert kis diákjaink.

a tűzoltóságon

A táboros kis lakóink közösségének összekovácsolását csapatmunkákban elvégzett feladatokkal is segítették iskolánk pedagógusai. Kis tehetségeinknek lehetőséget adtunk a szereplésre.  

A gyermekek Tapolcán finom, hűsítő édességeket fogyasztottak a fagyizóban, majd a játszótér játékainak is örülhettek.

Táborunk júliusban 3 turnusban várta iskolánk tanulóit.

Örülünk, hogy sok élménnyel lehettek gazdagabbak a gyermekek, amihez a tábor színes programjaival igyekeztünk hozzájárulni.

Jövőre is szeretettel várjuk a kikapcsolódni vágyó alsó tagozatos tanulóinkat!

játék