Monitoring bizottsági látogatás a Szakkoliban

A Görögkatolikus Egyetemi és Főiskolai Kollégium Cigány Szakkollégiumban tett hivatalos látogatást az EFOP Monitoring Bizottság.

előadás a Szakkoliban

Monitoring BizottságAz a megtiszteltetés érte a Görögkatolikus Egyetemi és Főiskolai Kollégium Cigány Szakkollégiumot hogy, 2016. november 24-én az EFOP Monitoring Bizottság ellátogatott hozzánk. A jeles alkalmon vendégül láttuk Dr. Garai Péter helyettes államtitkár urat és Dr. Sági Zsolt helyettes államtitkár urat, és az Európai Bizottság tagjait. A monitoring bizottság az EFOP programok egyes kérdéseiben döntést hozó testület, amely az operatív program eredményes, hatékony és minőségi végrehajtását felügyeli. A két napos bizottsági ülés egyik napirendi pontjaként látogattak el a szakkollégiumba.

 

Makkai László igazgató úr köszöntő szavai után kolléganőnk, Szilágyi Eszter mutatta be a tavalyi évben lezárult TÁMOP-4.1.1.D-12/2/KONV-2012-005 Hit és Közösség! projektet. Az előadást a bizottság tagjai érdeklődve hallgatták és számos kérdést tettek fel. Az előadás után szakkollégistáink, Borai Hajnalka, Glonczi Gyula, Horváth Barbara, és Baloghné Beri Hilda, az alumni közösség tagja, beszéltek arról, hogyan kerültek a kollégiumba és milyen lehetőségeket nyújt vagy nyújtott nekik az intézmény. A bemutatkozások után sok kérdést kaptak a hallgatók, amikre szívesen válaszoltak.

Barátságos, pozitív hangulat alakult ki a találkozás végére, köszönjük a Bizottság tagjainak, hogy meglátogatták Szakkollégiumunkat.

A program az EFOP-3.4.1.-15-2015-00010 azonosítószámú projekt keretében valósult meg.

Címkék