Iskolatáska gyűjtés - újabb gyűjtőpont

Lassan közeledik az iskolai tanév vége, s befejeződik a gyerekek számára a tanítás. Szeretnénk előrelátók lenni és kérni azt, hogy segítsék missziós munkánkat majd az új tanév kezdetén.

kézfogás

A szeptemberi tanévkezdés nagyon sok családnak komoly kihívást jelent. Szeretnénk rajtuk úgy segíteni, hogy a még jó állapotban lévő iskolatáskákat, tolltartókat, tornazsákokat összegyűjtjük, és igény szerint görögkatolikus nagycsaládosoknak, rászorulóknak továbbítjuk.

Szeptemberben sokan cserélnek iskolatáskát és a régivel már nem tudnak mit kezdeni. Mi ezeket szeretnénk összegyűjteni és továbbítani oda, ahol ennek hasznát tudják venni.

A még jó állapotban lévő táskákat, kérjük juttassák el a Missziós Irodánkba (Miskolc, Szeles u. 35.), a Görögkatolikus Egyetemi és Főiskolai Kollégiumba (3519 Miskolc, Görömbölyi u. 23-24.), valamint a Georgikon Görögkatolikus Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumba (Sátoraljaújhely, Kossuth út 26.)

Bízunk benne, hogy az előző évekhez hasonlóan idén is sikerül számos családnak megkönnyíteni az iskolakezdést adományaink felajánlásával.