Hírek

Kocsis Fülöp gyermekek körében Szíriában

Hazánkba érkezik az aleppói melkita érsek

Dátum
Hely
Budapest, Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban,

Az érsek látogatásának egyik aktualitása, hogy 2017. december 16-án, szombaton este 18 órától jótékonysági hangversenyt tart a Szent Efrém Férfikar a szíriai gyermekek megsegítésére.

Galgamenti Művészeti Egyesület mesempndója a hallgatóság körében

Mesedélután Hernádvécsén

A Szent Zotikosz Gyermekvédelmi Intézmény hernádvécsei lakásotthonaiba december 13.-án, Szent Luca napján a Galgamenti Művészeti Egyesület mesemondói látogattak el.

előadás a lelkigyakorlaton

Közös lelkigyakorlat Homrogdon

A múcsonyi Szentpéter Görögkatolikus Általános Iskola és a Homrogdi Görögkatolikus Általános Iskola és Óvoda dolgozói közös adventi lelkigyakorlaton vettek részt Homrogdon 2017.12.13-án délután.

álláshirdetés

Álláshirdetés

A Miskolci Görög Katolikus Általános Iskola munkatársat keres gazdasági vezető munkakörbe. Jelentkezni 2018. január 04-ig lehet.

a döntő részvevői csoportképen

Az éghajlatváltozásról vetélkedtek

Miként járul hozzá iskolám az éghajlatváltozás elleni küzdelemhez? – címmel rendezett középiskolai versenyt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat. A döntőt december első hetében tartották Miskolcon.

Karácsony készül plakátja

Karácsony készül

Dátum
Hely
Edelény

2017. december 12-én zenés irodalmi előadással várják az érdeklődőket Edelényben.

MKPK logo

Ülésezett a magyar püspöki konferencia

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia december 5-én és 6-án tartotta meg téli rendes ülését. Az ülésen tárgyalt témákról az Mohos Gábor, az MKPK titkára számolt be.